”Boken präglas av gott språk och ett vägvinnande sätt att berätta.”

Publicerad av

Borås Tidning recenserar Konspirationsfeber, och recensenten gillar det han läser. Här några valda citat:

”Författaren Kent Wernes senaste bok ’Konspirationsfeber’ är en bra och tidsanpassad uppföljare till ’Allt är en konspiration’ från 2018. Den här gången är det föga förvånande covid-19 som utgör ramen och närmare bestämt det vaccinmotstånd som växer sig starkare även i Sverige. Här fungerar Wernes kunniga skrivande som en realtidsrapport från ett slagfält där en mix av fakta och fantasier skördar ständigt nya offer.”

”Kent Wernes bok har det goda med sig att den lyfter fram vad som gör konspirationsteorier så tillgängliga och många gånger faktiskt intressanta.”

”Det jag dock uppskattar mest med Kent Wernes senaste konspirationsbok är hans aktiva historiebruk. De flesta konspirationsteorier har inte uppstått i nutid. Att dra ut linjerna bakåt är viktigt, inte minst när det gäller att se de antisemitiska föreställningar som av exempelvis ligger bakom påståenden om att det nu aktuella virusets spridning skulle ha finansierats av finansmannen George Soros.”

Läs hela recensionen här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s