Vems Almedalen?

Publicerad av

De senaste två åren har jag retat upp mig på Almedalsveckan, på att den har förvandlats allt mer från en politisk mötesplats till en tummelplats för företagslobbyn. Inför årets politikervecka skrev jag en rapport för ABF på temat ”Vems Almedalen” – en undersökning av vilka aktörer som tar störst plats. Jag medverkade också i ett seminarium på samma tema som du kan kolla in här och här. Dessutom intervjuades jag av SR:s Mikael Olsson för Godmorgon Världen, och av SR:s Anders Ljungberg för SR International. Debatten lär fortsätta nästa år.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s