Allt är en konspiration

Publicerad av

897ABACB-4614-4DC2-87DB-76D489B4E19B.jpeg

13 augusti 2018 släpps min nya bok Allt är en konspiration – en resa genom underlandet på Ordfront förlag. Den handlar om konspirationsteorier, eller snarare om konspirationstänkandets värld. Häng med på resan, besök bokens hemsida, där kan du läsa mer om boken och om konspirationsteorier.

2 kommentarer

  1. Jag har startat ”Författarsamtal” på Folkkulturcentrum i Stockholm. Jag undrar dels om du ställer upp på sådana och dels om du deltar i någon sådan i Stockholmstrakten den närmaste tiden angående din bok om Konspirationsteorier, som jag först skulle kunna bevista.

  2. Hej Kent!
    Jag har precis läst din bok. Kom i kontakt med konspirationsteorier genom en vän och hade tusen frågor och funderingar som ingen kunde besvarar.
    Jag tackar dig från hela mitt hjärta för den boken. Det var precis vad jag behövde för att få ordning på min kaotiska tankeverksamhet.
    Tack än en gång / Marion Junga

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s