Allt är en konspiration

897ABACB-4614-4DC2-87DB-76D489B4E19B.jpeg

13 augusti 2018 släpps min nya bok Allt är en konspiration – en resa genom underlandet på Ordfront förlag. Den handlar om konspirationsteorier, eller snarare om konspirationstänkandets värld. Häng med på resan, besök bokens hemsida, där kan du läsa mer om boken och om konspirationsteorier.

En tanke på “Allt är en konspiration

  1. Jag har startat ”Författarsamtal” på Folkkulturcentrum i Stockholm. Jag undrar dels om du ställer upp på sådana och dels om du deltar i någon sådan i Stockholmstrakten den närmaste tiden angående din bok om Konspirationsteorier, som jag först skulle kunna bevista.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s